Benimde bir derdim var ..!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Benimde bir derdim var ..!
-
02-10-2022, 22:19:33Merhaba arkadaşlar , ben 26 yaşmda 1 senelk evliyim cocuk yok .asker eşiyim bu bayramda memlekete geldik aklımızdaki plan 10 gun eşimn ailesinde kalmak 10 gun benim ailemde kalmaktı . Ama 1 gunde gidelim bir yerde kafa dağıtalımdı bu sene tatl planmız yok diye neyse velhasıl, ben eşime samsuna gidelm demiştm plan yapmıştık.ona sordugumda bana yok efendim bakarız , bakarız diyip durdu evden gelirken planlamamıza ragmen neyse ustune gitmeyim dedim akşam oylesine sordm cvb vermedi bir snraki gun tutup bana hazırlansaydın sabah gitseydk dedi bende ne diysn ya dedm bi onceki gun bakarz diyosn, bugunde hazırlansydn erken kalksaydn giderdik diyosun iymisn dedim, oda git başmdan falan diyip odadan cıkarken kolundan tuttum bana bağırmaya başladı hazırlan babanın evine git bilmem ne diye annesinin yanında beni yerin dibine soktu resmen şok oldum tepki dahi vermedim sadce pişman olcagn laflar soyleme dedim , ondan sonra ne bir ozur ne başka birşey 2 gun konuşmadk kayınpeder kaynana girdi ona kızdılar ozellkle kaynpederm falan bagırdı eşime, ha bu arada el kaldrmaya dahi kalktı .ilk defa bu kadar kotu hissettm tepkisiz kalck biri deglm ama o an cok ağır geldi .neyse sustm nasıl sustuysam. 2 gun sonra gece konuştuk falan ben konşalm dedim yine ozr dilemedi kendini hklı gordu cok dikleşti .ben kuzen duğunu icin kaldm ailemin yanında oda gitti babama falan yansıtmadm ama o ailesine şikayet vs etmiş galiba oyle hissettm napym şimdi siz soyleyin yazınca sinirlendim anlamayan olursa sorunuz .destek olunuz lutfen fikir veriniz kafayı yiycem