Esim 3 aydir evde. Yakinda ise baslicak. Bende suan issizim, ama aylik bir gelirim var bir yerden. Yakinda kesilicek ve ise baslamayi dusunuyorum oglumda okula baslar.
Herneyse Her gun ben evi supuruyorum siliyorum yemegi hazirliyorum. Herseyim 4 dortluk. Bikkinlik geldi bi an , yerde coraplarini alirmisin dedim yok dedi israrlara aldi.
Saygisizlik dedim.
Bugunde dun basina kalkmisim diye bana demedigini birakmadi. Ona yuk oluyormusumda. Gecenlerde is konusunda cok zor durumdaydi gittim yardim ettim, orda kotu bir ayakabim yuzunden tirnagim cikti.
(Cok zor bir is ti) yeter ki is bitsin ve yetisin diye kendimi unutmustum.
Ordan yuklu bir para aldik sonra.
Dedim hani benim maasim gulerek, dilenci misin dedi bana annemin yaninda. Denilecek laf mi bu sizce? Annemlerde hep esimi destekler sanki ben suclumusum gibi ordan guc alir. Asla esimden para istemedim, ben ona daima desteklerdim. Yemek alisverisinde ortak oderdik falan.. suan maasim kesilcek diye boyle yapiyor.
bu yuk lafi bana agir geldi..
Dedim tamam yarin annemlere gidiyorum. Sana yuksem.
Bu haftada annemler tatile cikiyor, kimseyede yuk olmak istemiyorum ama beynim agriyor sanki bu dunyada yanlizmisim gibi hisediyorum.. napabilirim bana yardim yol gosterirmisiniz?
Calis hemen diyenlerede oglumun bakicisi yok suan ellim kolum bagli.. okular acilmasini beklemem lazim..
Yorgun
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme