Bazı gozlemlerime ve yılların tecrubesine dayanarak net şekilde evlenmeye niyet etmiş bunun cabasında arayoşında olan erkek davranışlarını soyluyorum genc arkadaşlar icin nacizane

1) tanışma aşamasında size ailenizle ilgili sorular sorar..En meşhuru kac kardeşsiniz? Ailenizle ilgili hicbişey sormayan kişinin amacı evlilik değildir..

2) arkadaşlarım evli hep eşleriyle , yanlarında takılmak olmuyor gibi sozler ederler..

3) ben yemek yapabilirim, ben işte bulaşık yıkarım utuyu severim gibi kendini satmaya calışır tabiri caizse

4) cocuk isteği cok olan ve sırf bu yuzden biranonce evlenmek isteyen erkek tipleri vardır bunlar da cocuk istiyor musun diye sorar, genelde de kızım olmasını cok istiorum derler

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bir de cinsellik yaşamak icin falan evlilik yemini kullananlar vardır, bunların farkı da evliliğe sizinle anında hazır gibi konuşmalarıdır...Daha yeni tanışmışken Sen aradığım kadınsın eminim derler mesela...Aşırı yavşakcasına iltifatlar...Senle cocugumuzu hayal ettimten girip yuz verirseniz o cocugu nasıl yapacagınızı konusuyor bulursunuz kendinizi....Oyle işte...