O insana muhtac olmak istemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- O insana muhtac olmak istemiyorum
-
02-10-2022, 22:18:47Mrb sizde olmasaniz ben naparım konumdan bilenler bilir ilgisiz sorumsuz şiddet uygulayan bir eşim var bosan diyen cok ama inanın dile kolay oyle zor bir hayatım var ki benim boşanmam imkansız tehditleri cok korkunc ki yapar biliyorum oyuzden bu adami olmuş biri olarak sayıyorum evimdeyim evim sonucta cok rahatım cocuklarım olurum onlara onlar benim herşeyim bu eşim olacak adam cocuklarıma cok iyi bir baba ama asla iyi bir koca olmadı. Size sacma gelebilir ama ben onunla evli kalipta sadece parası icin cocuklarımla beraber evimde kalmak istiyorum elektrigimi suyumu yatırır paramı ne kadar cok istersem gonderir ve ben onu tamamen aklımdan kalbimden cıkarıp silmek istiyorum ki yavaş yavaş oyle bir hÂl alıyor bizim bu durum... beni cok sevdiğini soyluyor ruh hastası beni birakmiyor ama bu tavırları beni kahrediyor. Onu arayıp sormuyorum nezamandir o surekli arıyor neden bukadar mesafelisin diyor kendisi başka sehirde calışıyor bense icim icimi yiyor kıskanclıktan Allah onu bildiği gibi yapsın haketmiyor beni ama az kaldı ondan nefret Edip onu olmuş bir koca sayıp dul bir kadın olarak kendimi avutmayi tercih ediyorum başka carem yok onu silip unutursam en azından ne halt yerse yesin kendimi kahretmem sadece parama cocuklarıma bakarım ben ne olur beni haksız gormeyin ne halde nasıl bir hayat icinde olduğumu bilemezsiniz... Ben acıktan okul okuyorum taaa meslek sahibi olana kadar kim ole kim kala ev hanimiyim yasim daha 23 evde yapabileceğim bir iş varmı bilmiyorum belki sizler yaptığınız yada bildiginiz biseyler vardır diye umit ederek yazdım. Tmm nekadar parasını yesemde yinedee onun parasina muhtac olmadığımı kendim biseyler yaparak ona gostermek istiyorum ama bir işe girip calışamam cocuklarım kucuk ve asla eşim izin vermez oyuzden evde ugrasabilecegim bişey varmı sosyal medya kullanmıyorum gundemi takip edemiyorum sadece internetten işkur başvurdum evde kargoyla canta camaşır vs gonderiyolar sat diyolar cevreye ben denedim gelmedi yalan oldu... Yardımcı olabilirmisiniz bileniniz varsa şimdiden tşk ederim ...