Ben bitmiş hissediyorum kendimi nasıl olacagim ben
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben bitmiş hissediyorum kendimi nasıl olacagim ben
-
02-10-2022, 22:18:41Ben kafayı sıyıracagim buraya hayatımdan bir kac birseyler yazmıştım biz 12 seneden beri kavga ediyoruz esimle bana gore ben haklıyım ona gore o ben nasıl bir gunle evliliğe başladığımı biliyorsunuz buna rağmen kendimce bir sebeblere dayanarak ama doğru ama yanlis bunun yaninda kaldim sonrada cocuğum oldu oyle kaldim her sebebten kavgamiz bitmiyor haksizda olsa ben sucluyum her konuda ben sucluyum bana yaptığı en baştaki hatayi telafi edeceğine beni surekli ezikledi dun yine olmadik bir kavga ile başladık gune size eski sevgilisinden bahsetmiştim yine akrabasının biri potansiyel dedikoducu akrabadan birinin lafini etmis bunla ilgili konuşuyoruz herkesin lafini etti kim kaldi falan diye bende zamaninda sana bile laf etmişliği var dedim ne demiş dedi bende iki kizla evlenecekti ikiside babası yuzunden olmadı falan dyr dedim birini biliyorum da ikincisi kimdi dedim guldum evlilik boyunca ben bildiğim halde bunu tartışma edecek bir konu cıkarmadım inan ki icimde duşundum hep cevresinde bir cok onerilen olmuş hatta guler geceriz bunuda almamışın falan diye bu bana bağırmaya başladı kimse git kendine sor benim hayatimi iyi biliyormus ne ogrenme calışıyorsun bende dedimki bem seni hic birzaman sorgulamadim onun icin demedim senide laf etmis kac sene oldu ben bunu duyali sorgulasam ozaman derdim dedim ama bu bagiripcağırıyor dedim bak gereksiz tepki veriyorsun yeter susmadi bende madem bir sey yok ne bu sınırın kac senelik seye kızıyorsun dedim sanamı hesap verecegim beni sorguluyosun bir kavga cıktı bende ne varsa hepsini doktum icimde daha kabul etmiyor hic birseyi unutma diye beni sucluyor bagirip cağırıyor bana biktim ben bu hayattan yeter gideceğim sen kurtul boyle bende ayrilalim madem boyle dedim cunku her kavgamiz boyle evlendik evleneli ben gecmisi dokuyurum her kavgada o kabul etmiyo ne simdi ne oncekileri ben bunun tavrini birseye yoramadim iki cocuk bu kadar senelik yasam ben ne yapayim bilmiyorum ne yapacağım nasil davranacağımı bilmiyorum kafayı yiyecegim