Merhaba kızlar. Nereden başlasam bilemiyorum. Hikayem cok uzun. 2010 yılında evlendim. 2017 yılında ayrıldım bir oğlum var. Oğlumun babası 2018 mayıs ayında intihar etti. Başka biriyle tanıştım onu da ailem istemedi ama ben seviyor ve istiyorum evlenmeyi. Ailemden gizli nikah gunu aldık. Oğlumu alıp gidecegim. Ailem oğluma cok duşkun beni bu ilişkiden sonra sildiler sanki sadece calışan faturaları odeyen bir yabancı olarak goruyorlar. Isyerinde de evde de cok huzurlu değilim annem ilişkimi oğrendikten sonra surekli beni takip etti. Bu kışı cok zor gecirdim hala takip ediliyorum ve her fırsatta laf yiyorum.
İlk evliligim zaten cok sorunluydu şiddet, madde bağımlılığı, maddi sorunlar. Tam kurtulup mutlu bir hayat hayali kurarken ailemden engel yiyorum eğer gidersen evlatlıktan reddedecegiz dediler. Beni insanlara kucuk duşurerek(takip ederek ve ısyerinde ki arkadaşlarımdan haber alarak) zaten reddettiler.
Oğlumla evleneceğim kişiyi tanıştırdım sadece 2 kez gorusebildiler cunku anne engeli yedim her zaman ki gibi. Oğlum anneme herseyi anlatır 7 yaşında cok sır tutamaz zaten annemde nasıl ağızdan laf alınır bilir.
Nikaha cok az bir sure kaldı evden eşyalarımı arkadaşıma azar azar taşıdım. Oğlumu alıp bir bahaneyle evden cıkacağım. Allah'ım bana yardım etsin. Annemin şerrinden korkuyorum.
Annemin istememe sebebi ise mevki sahibi biri değilmiş yalanciymis. Gayrimenkul işi yapıyor ve kendine ait gayrimenkulleri var. Anneme gore beni kandırmak icin yalan soyluyor ama Allah var bana birgun yalan soylediğini gormedim.onunda bir oğlu var 4 kişilik bir aile olacağız.
Ne yardan ne serden geciliyor
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne yardan ne serden geciliyor