Yardımcı olun lutfen
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yardımcı olun lutfen
-
02-10-2022, 22:17:55Merhaba arkadaşlar. Ben 2senelik evliyim. Eşim ev işlerinde yardımcı olmadığı icin bu ay işten ayrıldım.Hasta oluyorum yardımcı olmuyor ve herkesin icin de yemek yapmıyor ki diye beni rencide ediyor.Temizlik te yardım et diyordum bana hic bir şekilde yardım etmiyordu.o akşam mesaiye gidiyordu ben eve geldiğim de sakız şeker cikolata gibi yiyecekleri yere atıp gidiyordu işten geldiğim de ben onları topluyordum. Hafta ici annelerine ya da abi/ablasına gitmek istiyordu hayır ne demek kıyamet kopar gidiyorduk camaşırlar kalıyordu tabi bu seferde işteyken beni arıyor benim camaşırlarım neden yıkanmadı diye arayıp bağırıyor.markete beraber gitsekte birşey unutulduğunda bana bağırıp kafama salca kavanozunu atmışlığı da var.bu durumu tabiki aileme cevirip senin annen surekli torun istiyorum diyor bizim cocuğumuz olmuyor ailen beni cok sıkıyor diyor ama annem bir kere olsun bu lafı soylemedi kendi annesi her fırsatta soyluyor.her sorunda benim aileme laf soyluyor senin ailen yuzunden diyor.en son kavgamız tatile gittik evimizde iki kedimiz var annemle babam ilgileneceklerdi.ilgilendiler de ama bir tanesi kacmış ve merdiven boşluğundan duştu.eşim bana anneme babama siz katilsiniz sizin yuzunuzden oldu benim evime giremezsiniz artık diyip bağırdı.ben her şeyde suclanıyorum. Camın telini yapan kendisi.ama benim ailem hep suclu.herkese ailemi kotuler gibi konuşuyor.ben boşanmak istiyorum sizce bu durum da ailemle birlikte mi olmam gerek.herşeyi tam anlatamıyorum karıştırmış ta olabilirim.