Fikirlere ihtiyacim var
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Fikirlere ihtiyacim var
-
02-10-2022, 22:17:30Oncelikle merhaba..nasil nerden baslicagimi bilmiyorum sorun evliligim ikimizinde 2ci evliliği ikimizinde cocukları var biz evlendigimizde cocukları kabullenmedigi icin ona karşı duşman oldular bende bir anne olduğum icin cok uzuluyordum aradan zaman gecti cocukları birşeyleri kabullenmeye başladı babalarıyla araları iyi olmaya başladı ve zaman gectikce eşimin benden uzaklaştığını onemsemediğini farketmeye başladım ve cocuklarını kıskanmaya başladım buda aramanızda buyuk sorunlar yaratmaya başladı.instegram wp heryerden resimlerimizi kaldirdi buda beni cileden cikardi tavir aldim 10 gun konusmadim konusmuyorum diye salonda uyumaya basladi onemsenmedigimi dusundukce kendi kendimi yiyip bitirdim tek bekledigim gonlumu almasiydi dunde tartıştık eşyalarını valize doldurdum ise giderken eşyalarınıda al git dedim tepkisizligi cvp bile vermemesi zivanadan cikardi beni agzima ne gelirse saydirdim oda karsiligini verdi cikti gitti. Merak bile etmedi beni esimi cok seviyorum onsuz bir yanım hep eksik hissediyorum