Urunu doğumdan sonra 4 haziran 2012 tarihinde 339 TL ye aldık. Piyasa fiyatı 350-390 tl arasında değişiyor. hellobaby de 378 tl. Doğumdan sonra calışacağım icin almıştım fakat calışmadım ve urunu sadece deneme amaclı birkac kez kullandım. Resimde de gorulduğu gibi setin tamamı yepyeni. Bir adet biberon ve kaucuk emzik sterilize amaclı dahi kullanılmamıştır. Goğus pompasındaki silikon 2 defa sterilize edilip bir daha kullanılmaıdıgı icin sararmış gibi gozukuyor fakat kesinlikle bir sterilizasyon ile hemen cıkar. Ben satmayı duşunduğum icin sterilize etmedim.
Urunun ozellikleri;
Chicco Taşınabilir Elektrikli ve Pilli Goğus Pompası
Her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz oldukca pratik goğus pompası.
Emziren anneler icin buyuk kolaylık!
Ayarlama duğmeleriyle cekiş ritmini rahatlıkla ayarlayabileceğiniz Chicco marka taşınabilir elektrikli goğus pompası (sut pompası) emziren anneler ve bebeklere mutluluk verecek!
Sut sağmak icin kullanabileceğiniz urun sayesinde bebeğiniz anne sutuyle beslenmesine siz calışırken ya da yanında yokken devam edecek!
Kullanımı ve ozellikleri;
Cekme yoğunlu ayarlanabilir duğmeleri sayesinde kolaydır
Elektrik ve 2 adet pille calışır
Parcalarının takıp cıkarılması oldukca pratiktir
Goğus olculerini saracak anatomik kalıba sahiptir. Boylelikle urun pompası goğsunuze rahat ve doğru bir şekilde kaplar
Annenin sut sağma işlemi bittikten sonra muhafaza edebilmesi ve ihtiyac duyduğu anda bebeğine verebilmesi gerekli aksesuarlar urunle beraber verilir
Urun İceriği
2 adet sağlıklı beslenme biberonu
1 adet kaucuk biberon emziği
1 adet biberon kapağı
Adaptor
Taşıma cantası
Termal biberon taşıyıcı
Fiyat kargo dahil 250 TLdir. İlgilenlerin buraya ya da ozel mesaj kutusuna mesaj atmalarını rica ederim