Kızlar, okulu sonuna gelmişken lanet olsun deyip bırakacak duruma geldim artık. Ben bitirmeye uğrastıkca onume surekli engel cıkıyor. Belki bilen biri akıl verir

Olay tam olarak şu; iki tane dersim kaldı, bir tanesi okulun ortak dersi uzaktan eğitim bir ders, İzmir ’den gunluk gelip yanağımda koca bir apse ve diş ağrısıyla gecen gun o sınava girdim optik cevap anahtarıyla olan bir sınav. Her şeyi yapmışım “kitapcık turunu” işaretlememişim. İlk defa boyle bir şey yaptım nasıl oldu anlamadım ağrıyla duşunemedim mi bilmiyorum. Sınavım cok da guzel gecti. Ben kitapcık turunu işaretlememişim ama salon başkanı “kitapcık doğru işaretlenmiştir” diye yuvarlağı işaretlemiş. Bir de kac kere gezdi sıraları. Sınav bugun bir acıklandı sıfır.

Dilekce verebiliyorum maddi hatayı duzeltiyorlar ama bugun saat 4 ’te bu sınav acıklanıyor benimse tek ders sınavım yarın 13:00 ’da.

E haliyle bu ders duzeltilmeden tek ders sınavına giremiyorum. Son but acıklanmasından tek ders sınavı arasında bir gun bile yok. Kafayı yiyeceğim ne yapacagımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim lutfen bilen biri yardım etsin.