Daha once ki konumda anlatmıştım bir erkek arkadaşım vardı uzunca bir sure goruşuyoruz bazı sorunlarım vardı ama duşundumde ben onunla mutluyum oda benimle evlenmek istediğini soyledi aileler tanıştı o tanışmada soz ve nişan bir arada oldu cunku annesinin saglık problemleri var nişanlım ve ailesi bize 2 saatlik mesafede bir şehirde yaşıyor neyse nişandan sonra cok goruşemedik nişanlımla onun işleri ve benim aile sorunlarım oldu kendime ayıracak vaktim bile yoktu bakımsız kaldım nişanlım bu arada goruntulu konuşmak istiyordu tabi ben oyle sac diplerim cıkmış bakımsız halimle beni gormesini istemiyorum resim falanda atamıyorum neyseki ailede sorunlar gecince kuafore gittim sacımı boyattım makyaj yaptım beni begensin guzel gorsun diye hazırlandım daha sonra nişanlımın ailesinle kaldığı eve gittim sacımı goren herkes cok begendi canlılık gelmiş yuzune dediler ama nişanlım begenmedi nasıl sac bu hic begenmedim yakışmamış dedi şaka yapıyor sandım ciddiyim bn hemen degiştir bu rengi dedi ben cok kırıldım modum duştu hevesle cıkmıştım karşısına sonradan gonlumu almaya calıştı ama kırıldım ona kere trip attım acaba ben mi cok abartıyorum bu durumu bilmiyorum.