Merhabalar
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Babam arada icki iciyor ve icince sacmalıyor. Bizim aile kendimde dahil olmak uzere biraz dindarız. İcki icene elbet saygım var ama konu babam olunca bu konuda saygı gosteremiyoruz. Onun icmesi ailecek bizi uzuyor.
Bayramın 2. Gunu babam arkadaşları ile icmiş ve evde bir suru misafir vardı. Eve geldiğinde icki kokosunu absurt etmek icin parfumler falan sıkmış ve konuşurken sacmalıyordu.Neyse o gun bir şekilde bitti.
Bu konuyu bugun eşimle beraber mutfakta yemek hazırlarken konuyu kardeşinin yanında actı. Dun baban zil zurna sarhoş olmuş dedi. Kardeşi yanımızda olduğu icin konuyu acmak istemedim ve duymamazlıktan geldim.
Ama eşim anlatmaya devam ediyordu. kardeşine donerek “Burak dun gormen lazım babası bir icmiş nasıl sacmalıyor birde kokuyu kamufle etmek icin parfum sıkmış falan....” o sırada gozlerim doldu. Sonucta bu benim ailemin ozeli. Sinirlenip iceri gectim oda peşimden geldi. Bunda ağlayacak ne var biz trakyalıyız bizde icmek ayıp değil benim amcamlarda iciyor. Bize gore normal şeyler bunda alınacak bir durum yok boş yere alınganlık yapıyorsun falan dedi. Ama sonuc olarak anlatım uslubu ve anlatması cok gereksizdi. O hala bunun anlatılmasında sakınca gormuyor. Ama ben uzuluyorum. Bu konuyu nasıl aşabilirim. Yardım lutfen
Nasıl konuşmalıyım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Nasıl konuşmalıyım