Evet nerden başlasam bilemedim ama bu gece icimi dokuyorum oncelikle neden boyle sizin deyimlerinize gore saygısız ergen olduğumu acıklayayım ben tabiri caizse sevgisiz bir ailede buyudum sadece annem severdi beni hala da oyle babam eve asla uğramazdı hala uğramaz kahvelerde 12 ye 1 e kadar gezerdi hatta annem bana hamileyken doğumuna bir gun kala hastaneye yatması lazımmış babam gelmemiş kahvede olduğu icin babamın annemi aldattığını bile duşunuyorum telefonunu hep icinde devlet meselesi varmış gibi saklar eve gelse bile bizimle muhabbet etmez ettiği tek konu ders karne para ve bazen sacma sapan sorular telefonu asla bırakmaz elinden bu yuzden sinirlenince gozu doner bana şiddet uygulamışlığı var babama kırgınım kızgınım abime gelirsek cok soğuktur soğuk nevaledir ama nedense sadece bana karşı oyledir kuzenime anneme babama arkadaşlarına cok sıcak samimidir beni dışarı cıkartmak gezdirmek istemez gezdirdi diyelim kavga cıkarır ota .. kızar zehir eder gunumu abimi sevmem pek annem desen her şeyim hayattaki yaşama sebebim bazen kızdırsada canımdır evde en cok o sever beni hep konuşur beni iyileştirmek icin kac kere psikoloğa goturdu benim zor şeyler yaşadığımı bildiği icin umursadı şimdi gelelim akrabalarıma anneannem o da hayattaki ikinci annem ona cok benzerim huy olarak bu yuzden sulalede bize sulugoz derler iyi ki oyleyiz bazıları gibi kalpsiz değiliz babaannem sevgisizdir kavga cıkarır miras icin evlatlarını birbirine kırdırır kuzenlerim en sevmediğim kuzenim bana surekli laf sokan ketum olduğumu surekli tripte olduğumu suslendiğimi soyleyip gururumu inciten birisi bir kez olsun ağzımı acmadım başka bir kuzenim evli bir cocuk sahibi onlara gittiğimde oyuncaklardan korkuyorum diye beni azarlayan beni carşıya gotururmusun dediğim icin bana bağıran hatta ustume yuruyen beni ağlatan birisi dayım surekli annemi uzduğumu soyleyip bağıran sonra şaka deyip gulen biri teyzem bu yaşımda evlen diye tutturan senin yaşında benim elimde cocuk vardı diyen kararlarıma saygı gostermeyen birisi obur teyzem 4 cocuğu var ikisi uvey ikisi kendinin kendi cocuklarından biri 5 yaşında hala konuşamıyor endişelendiğim icin teyze bu cocuk neden konuşamıyor diye sordum ve azar yedim evet kısacası boyle olmak istemiyorum kendimi savunmak istiyorum ketum olmak istemiyorum saygısız olmak istemiyorum değişmek istiyorum ya değişmek

Dipnot:Kucukken hep ezilen bir cocuktum ve konuşmazdım