Eşim sabah saat 6 da evden cıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya goturdu sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az once aradım cay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir guzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana goturdu akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye gecmiş kuşak cok bencil cokkk ( beni orada hizmetci gibi calıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme musade etmedikleri icin gitmiyorum artık yoksa oralar cok guzel ama ortamin tadını cikarttiran yok) ekleme :
3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 gunu calışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dort gozle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni. Calışmayan tum hafta işyerinde bunalmayan arkadaşlar beddulara Allah sana şunu versin bunu versine başlamış benim oğlum olursa 18 yaşından sonra bağımsız bireydir aman oğlum geliniyle beni mest etsin diye doğuracak degilim

Alıntı