Eşimle paylaştım😔🙁
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle paylaştım😔🙁
-
02-10-2022, 22:14:06Burda konumu paylamıştim sagolun desteğiniz icin tekrar destek almaya karar verdim esimlede bunu paylastim duzgun bir dille yaşadıklarımı ailesinin yaşattıklarını aile boyu bende bıraktıkları travmayı hoş biliyor zatende once ben ayrılmak istedigimi dile getirdim yaşadığımı yaptıklarını unutamadigimi soyledim cocuklarımin onunde kotu duruma duşmek istemdigimi her tartismada her sorunda bir travma bırakacak dedim bana sen benden ayrılmazsın ya sen oleceksin ya ben ancak oyle cıkarsin bu evden dyr cok seviyormuş buna yaşattıklarını unutturmak hic bir cabası yok şimdi bana dyr gecmişi unut tamam soz veriyorum sana herseyi unutturacagim bir daha aynı şeyleri yapmayacağım bana bunları birkac kez soylemisliği var yalniz boyle dedi gitti beni aldatti benim doktora gitmemide istemiyor bu arada gerek yokmuş nasıl kotu duruma duştuğumu kendi gordu buna rağmen boyle dyr bana unutturacakmis sabah kalkip isi olsada olmasada arkadaşlarıyla takılıyor onlar gel desin kosa kosa gider isi olsa bırakır ben deyince daha aksamdan is sıralar bugun su olacak bugun bu aksam eve geliyo yorgunsa uyuyor degilse ya tv ya telefon face takılıyor ben konuşursam konuşuyor cay getir meyve getir sonra yataga kendi keyfi yerindeyse aramızdaki yakınlık oluyor yoksa yok bu bu sekilde unutturacakmis ben soylemeden hicbirşey yapmaz duşunmez bilmiyorum ne yapacağım