Cok doluyum kısa tutmaya calışacağım.
Sorunum tabiki eşimin ailesi.
-Eltim ve beni cok ayırıyorlar. Umrumda değil aslında ama inada bindi bu konu ve taviz vermek istemiyorum. Ayrım yaptıklarını bundan rahatsız olduğumu, bu durum devam ederse aramızın acılacağını acık acık soyledim kendilerine.
-Cocuklarımızı cok ayırıyorlar. İki kez evladim haklı olduğu halde eltimin cocuğunu kayırdılar. Sesleri yukseldi cocuğuma ve sert bir şekilde uyardım.
Bu yazdıklarım bir sure once olan şeyler ve bu konuşmalardan sonra sorunlar duzelmişti. Biraz daha eşit tutmaya başlamışlardı.
- Eltimin cocuklarına butun gun kayınvalidem bakıyor, durmadiklarinda ilgi tavan oluyor, herşey yapılıyor alınıyor cocuklar her yere goturuluyor. Hediyeler havada ucuyor zaten.
Şimdi yine ayrım başladı ve bu sefer KV inada yapıyor bence cunku hadsafhada. Aşırı zoruma gidiyor. Gecenlerde gittim kızımı ona bırakacağım zannetti bulaşık yıkayacağım bakamam dedi, dedim birakmiyorum zaten sakin ol. ( Normalde de birakmiyorum) Cıkarken su iceyim dedim mutfağa uğradım pırıl pırıl. Zaten bu işleri gorumcem yapar numaraydı yani.
Sorun şu ki ben bu ayrım durumumdan rahatsız olduğumu daha oncelerinde dile getirdim.
Eltin kusuyor kıskanıyor o cahil ,senin cocuğun ve sen aklı basindasiniz olgunsunuz, bir onun bir kendi hareketlerine bak kendini onunla bir tutma dediler.
Madem daha iyiyim en azından eşit tutun, beni ustun tutun demiyorum zaten demistim.
Yeniden başladı tabiki ve ben cocuğuma yapılan ayrım icin ekstra uzgunum. Ben tabiri caizse kusmek istiyorum eşime bahsettim korktu (cunku onu da cok ayırıyorlar ve dışlanmak istemiyor, eşimi dislayacaklar onlara gosterilen hurmet bize gosterilmeyecek biliyor)
Eşim pesimde dort donuyor ciddi olduğumu gordu. Gidelim yapma etme tavır alma diyip durmadan konuyu acıyor.
Kafam durdu kızlar napmaliyim. Cok kez vurdum yuzlerine ayrım yapıyorsunuz diye değişen bir şey olmadı. Bir daha bir daha bunları onların yuzune vurmaktan yoruldum hic birşey yokmuş gibi davranamiyorum.
Buyutuyor muyum hakikaten? Bundan sonra tavrim nasıl olsun? Kuseyim mi bende eltimden yola cıkarak o ise yarıyor

Bir suru şey var cok uzuyor yazamıyorum. Cocuğum cok ayrım goruyor. Bilin yeterli.