Arkadaşlar merhaba sıkıntıdayım ve fikirlerinize ihtiyacım var ..
5 senelik ilişkimi iki gun once severek bitirdim .cocukluğum omrum herşeyimdi hala cok seviyorum ama anladım ki sevdiğim adamın yanında mutlu değilim eksik bişeyler var son 6 7 aydır surekli kavga ediyorduk ben daha olumlu biriyim bi olay olduysa uyarırım ve uzatmam tabi ekstra şeyler olmadıkca ..o ise kucucuk şeylere takılır uzar da uzar benim bu konuda sabrımı tukettiği icin ben coğu şeyi alttan almamaya başladım cunku bana surekli bişeylerle gelmeye başladı bir insanın her yaptığı suc olur mu işte benim oluyordu ..insan bazen susar demi icine atar hata olabilir aynı şey tekrar ederse uyarırsın kavga cıkarmaya ne gerek var ?..bunların dışında sarsıntılı olaylar yaşadık inceldiği yerden kopmadı ve boyle bişeyleri uzattığı icin de benim sabrım kalmadı bu 5 sene icinde ayrılalım dediğim zamanlar oldu hep arkamdan geldi kapımda bekledi sabahın korunde onume cıktı cabaladı ve yine barıştık ama bu sefer sondu uzun uzun mesajlar yazan ben baktım ki cumle kuracak halim kalmamış ..gercekten adım atacak gucum yok sevdiğimi bile bile başkalarına teslim ettim son bir şans ver adamlığımı ortaya koydum mutlu olmazsak ben ceker giderim dedi ve icimden gelmedi istemedim ..sizce doğru mu yaptım aynısını yaşayıp tecrubeli arkadaşlar var mı ?
Uzun ilişki ve yıpranmak ..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Uzun ilişki ve yıpranmak ..