Yardima ihtiyacim var .
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yardima ihtiyacim var .
-
02-10-2022, 22:12:15Kızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani duğun zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu cunku ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama onumuze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı cağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel caldı kayinvaldm arıyor hemen actım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır boyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi sure kalır olmaz cunku geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var calışmama hic gelir yok.Yine son zamanlarda calıştı oyle gunluk işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic duşunmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne gune duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha oncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl boyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki boyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hic konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende calışyorum sonucta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum