Esimin yuzume gulup arkamdan konuşması
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Esimin yuzume gulup arkamdan konuşması
-
02-10-2022, 22:11:35Eşim cumartesi calışıyor, iş cıkışı ailesine gitti ve gece 11de eve dondu, ben de yaşadığımız bazı olumsuzluklardan ailesi ile goruşmeme kararı aldım. Ama arada kavga yok ordan her donuşumunuzde canımızı sıkarlardı ya da eşim beni bırakıp kahveye giderdi vs ben de bunların onunu almak icin bayramdan bayrama gitmeye karar verdi. Aramız iyiydi bu arada. Gec geldi nasil yorgun... Ertesi gun de alışverişe cıkacaktık ama eşim gitmek istemediğini tun hafta Yorgun olduğunu filan belirtti. Ben de ailenin yanında gec saatlere kadar oturmasaydın o zaman bilmiyor muydun alışverişe cıkacaktık tarzında soylendim. O da zaten ben oraya gittiğimde o buraya alışamadı gelmek istemiyor ne zaman gelsek kavga oluyor ben istemiyorum tarzında konuştum dedi. Ama akşam gelince tam tersi gayet iyiydik o akşam beraber olduk. Ben de sen iki yuzlu davranmayacaksın o zaman ailenle boyle dertlendiysen gelip akşam beraber olmak istemeyeceksin, net ol bir oyle bir boyle davranıp yuzume gulup arkamdan konuşma dedim. Boyle bisey var mı ya gitsem de gitmesem de kavga ediyoruz ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Ailesi benim icin yabancıdan farksız.. eşim in bu itirafı beni derinden uzdu yatakları ayıralım a kadar gitti olay birlikte uyusak da beni sadece cinsel amacı icin kullanan bir erkekle bu omur guzel gecer mi? Daima ailesi on planda. Biz ailesi değiliz sanki.... of cok moralim bozuk , nasıl davranacağımı şaşırdım artık... siz olsanız ne yapardınız?