Merhaba hanımlar,
Sevgilimle ilgili burada konu acmıştım. Kısaca ozet gecmem gerekirse sevgilimin Suriyeli olduğunu oğrendim. Benden cekindiği icin uzun sure saklamış. Annem sevgilimi tanıyor ve seviyordu ama ona henuz Suriyeli olduğunu soylemedim. Bunu aileme dediğim anda tepkilerinin ne olacağını az cok kestirebiliyorum ve korkuyorum
Konuma gelecek olursak bunu bana kendisi soyledikten sonra onunla uzunca konuştum. Bana Suriye'deki hayatından bahsetti oradaki hayatında fotoğraflarını gosterdi vs. Ben yalanına cok kızmama rağmen icimden aslında ona da hak veriyorum.
Kendisi suriyeli diyince aklınızda beliren tiplerden değil. Universite mezunu. Giyimi kuşamı hareketleri konuşması tam bir Turk gibi. Kibar beyefendi iyi kalpli biri gercekten.

Yanında gercekten mutlu hissettiğim birini buldum diyordum, ilişkimiz cok guzel gidiyordu fakat bunu( suriyeli olduğunu) bana soyledikten sonra bazı huzursuzluklar yaşamaya başladık. Ben surekli aileme nasıl soyleyeceğimi duşunuyorum ve ona bundan bahsediyorum. Sanırım o da alınıyor.Onceden buluştuğumuzda, telefonla konuştuğumuzda cok guzel vakit gecirirdik. Şimdiyse ben donup dolaştırıp konuyu oraya getiriyorum (ailem sizden nefret ediyor nasıl diyeceğim vs).. Surekli bu konuları duşunuyorum... Sadece ailem değil herkes icin duşunuyorum acaba suriyeli birini sevdiğimi (ilerde evlenirsek) suriyeli biriyle evlendiğimi duyan insanlar benim hakkımda ne duşunecek sosyal medyada yorumları okudukca kendimi cok kotu hissediyorum insanlar ben hainmişim gibi mi hissedecek

Gecen sevgilimle yaşadığım olayı anlatayım: Yolda birlikte yuruyoruz. Beş on tane cocuk (Hicbiri suriyeli değil hepsi Turk) birbiriyle kavga etmeye başladı birbirlerine kufur ediyorlar . Cocuklar on on beş yaşlarında. Oradaki bir kadın işte Suriyeliler burda yaşarsa olacağı bu diyerek onlara belalar okuyor. Biz de oradan geciyoruz. Sevgilimim bunları duyduktan sonraki yuz ifadesini gormeniz lazım morali cok bozuldu. Ben de demek ki herkes boyle duşunuyor diye cok uzuluyorum.
Onunla olduğum surece bunları yaşayacağım. Ondan ayrılsam da sevdiğim adamı terketmenin pişmanlığını yaşayacağım.. Ben ne yapacağım