Evimi terketmek istemiyorum,Lutfen bi bakın
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evimi terketmek istemiyorum,Lutfen bi bakın
-
02-10-2022, 22:08:35Yaklaşık 1 yıl once evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,ofkeli biriydi.Dayak yiyerek buyutulmuş.Cok kucuk olaylara aşırı ofkeli tepkiler veriyor.Hic hatalı olduğunu kabullenmiyor.Sucum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş gormeye calışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dun arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve gotur dedi bende goturmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hicbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya calıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha once psikiyatriye goturdum eşimi ozel hast.uzman doktora ama yeterli gormedim doktoru bıraktım.İlac verdi ama uzman gibi destek goremedim.Eşime tedavi cozum olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr oneriniz var mı,butcemiz cok fazla değil.Okuduğunuz icin teşekkurler.Desteğinizi rica ederim