belki 1.5 yıl gecti biz şuan cok iyiyiz ancak zaman zaman aklıma takılıyor, o an yaşadıklarım hissettiklerim aklıma geliyor. Paylaşmak istedim. Herşey bu kadar mukemmelken bu nasıl olabilir demiştim.

Erkek arkadaşım adına bir uygulamada bir hesap acılmıştı. Kendi evinin ve kendisinin fotoları vardı bir kac tane. Ekli olanların hepsi kızdı. Tamamen tesaduf olarak karşıma cıktı. Erkek arkadaşım yemin etti ona ait olmadığına dair. Sonra hesabı kendi hesabında paylaştı bu benim hesabım değil diye. Ama bana bir gun gittiği cafeleri soylemişti hesapta da o gun o saatte gittiği cafelerde check in vardı. Sonra bu hesap bir iki gun sonra kapandı.

Yine de bu mukemmel ilişkiyi bırakıp gitmek istemedim. Ona inandım. Şuan da da herşey harika gidiyor. Onu da cok seviyorum. Sadece aklıma geldikce kalbimde bir sızı hissediyorum. Acaba bir erkek yaptığı bir hatayı anlayabilir mi? Hep şoyle derler aslında seni cok seviyor ama gereksiz bir heyecan aramış bu doğru mu? Mesela bende onu cok seviyorum ama neden gidipte aptalca şeyler yapıp heyecan aramıyorum? İşte hala cok mutluyken bir anda o gunlerde hissettiğim gibi kendimi kotu hissedebiliyorum.