Ilk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Uzun oldu hakkinizi helal edin...