artık hepiniz konuyu biliyorsunuz bi karar verdim bana KK soyledikleri herseyı yapacagım. Annemde destekcim cok şukur..Dedemden kalma 3 daire var 2si abimn 1benim. bu arada ben koydeki evi tarlaları abime verdim. bende nişanlanacgım evimde oturmak istedim yada kirayı almak istedim.(bu zamana kdr kirayı abimler alıyordu) halam yarısını istedi bende abimden almıyosun dedim konu kapandı o an. ben yokken halam abimlere acmış konuyu olay olay olmus icguveysi olmaz, kavga edermişiz abim dayanamaz fln .. Annem cvplarını vermiş gerci ama gene acılacak bu konu.. Muhtemelen bu konu pazar kahvaltı da acılacak? şey demeyi duşunuyorum: Nişanlımın iş durumunu bekliyorum net bişiy yok daha ama ya aşağıda oturucam yada kirayı alacam dicem. Onlarda başlayacak aşağısı olmaz vs vs. bşy olur yada olmaz kısmı yasanmadan bilinmez dicem. halam kirann yarısını isteyecek kbakma bu zamana kdr alsaydın benimi bekledim dicem borcum var hala kredim bitmedi veremem dicem. muhtemelen kusecek halam yada vermem diyecek abim bende net bşy soylemem gerek kırmadan anlaması gerek.
ya da sey diyecek halam bende senn evine tasınıyorum abinler burayı kiraya verir diyecek . boyle bir şey derse resmen haksızlık ayrımcılık abimi kollama olur .
arkadaslar hem kısa hem net cvplar vermek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Doğru cumleleri bulmamda yardımcı olun lutfen..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Doğru cumleleri bulmamda yardımcı olun lutfen..