lutfen okuyup fikirlerinizi soyler misiniz?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- lutfen okuyup fikirlerinizi soyler misiniz?
-
02-10-2022, 22:07:36Merhaba arkadaşlar buraya yazmamın sebebi gercekten bu donemde goremediğim yanlış yapmak istemediğim şeyleri bana soylemeniz. dışardan bakış genelde dpğrudur. konuya gelince arkadaşlar ben 25 yaşına kadar hep sıkıntılarla gecirmiş bir insanım. 6 aylık bebekken annesini kaybetmiş. babası başkasıyla evlenmiş ailesi paramparca olmuş. anneannesiyle buyuyen ve yaklaşık 7 yıl once de onu kaybetmiş bir insanım. kendi başıma okudum hep ayaklarımın usrğnde durdum. bir işe girdim. bu iş yerinde birisiyle tanıştım cok sevdik birbirimizi herşey guzel gidiyordu onun icin maddi manevi her imkanını seferber etmiştim her zorda kaldığında yardim etmiştim. ama etrafımdakiler onu bana yakıştırmamışlardı ben işe onu dış gorunuşu icin değil bana duyduğu merhameti icin sevmiştim. nişanlandık sorunlarımız başlamıştı tartışmalar kavgalar onun ailesiyle sorunlar ve derken evlendik. duğun yuzunden yapılan borclar maddi sorunlar başlayınca anlaşmazşıklar başladı. evliliğin ilk 1 yılı zehir zembelekti onu cok seviyordum bırakamadım cok sinieli bir insandı derken bu şekilde 4 yıl idare ettik ve 4 yılın sonunda boşandık. zamanla bende ona donuşmuş sabırsız bir insan olmaya başlamıştım ama sadece 1 hafta ayrı kaldık bir sure goruştuk ve bir sure sonra da yeniden evlendik. 1 cocuğumuz oldu dunyalar tatlısı şu an 11 aylık. ve biz yaklaşık 1 ay once yeniden boşandık bu sefer ben anlaşmalı dava ile bir gunde hallettim. gecimsizlikler iyice artmıştı ben onun ailesiyle goruşmuyordum. bebeğimi bırakamadığım icin ucretsiz izne ayrılmıştım bir sure cok fazla sorun yaptı bunu cunku benimde borclarım vardı bir konuda haklıydı belki de ama bırakamadım işte. bana cok kotu davranmaya başlamıştı. evliliğinde zaten şiddet gorduğum zamanlarda olmuştu daha once ama değişmişti eşim. bende ona cok kotu davranıyordum bir anlık ofkeyle actım o davayı ama sonra cocuğum babasız mi buyuyecek diye pişman oldum don cocuğunun başına dedim ama inat etmişti kabul etmedi. benş hatalı gordu her konuda hakbu kş ben ona hatalı olduğum icin değil bebeğimşz babasız buyuağn isteoediğim icin yaptım bunu surekli aradım bir sure bu psikolojiyle. bebeğimizi cok severdi. şu an bebeğimi babannesine bırakacağım ve işime başlayacağım ayakta durmam gerekiyor cunku. sizce ne yapmalıyım babası cocuğumun fikri değişir mi beklemelimiyio veyahutta onume mi bakmalıyım?