Merhaba arkadaslar. Bundan 2 ay oncesine kadar calistigim ulkede benim gibi disardan gelmis ve benimle ayni kurumda, ama baska bir sehirde calisan bir beyle gorusuyordum. Aramizda cinsellik de vardi ve ben biraz ayran gonullu bir tip oldugum icin kendimi epey kaptirmistim. Ancak kendisi o kadar da ciddi degildi. Birdenbire ilgisini kesti bana karsi, ben de trip attim ve hemen "arkadas kalalim" dedi. Daha sonra ortak bir arkadasimiza "cok iyi tatli kiz ama iliski istiyor Ben iliskiye hazir degilim" demis. Yani bunun ne demek oldugunu biliyorum seninle iliski istemiyorum cunku senden cok da hoslanmiyorum demek.

Baya kalbim kirildi neden bilmiyorum cok hoslaniyordum cunku. Cok da tanimiyordum ama resmen aklim gidiyordu cocugu gorunce. Ama cok da takmamaya calistim napiyim onume bakmayan calistim.

Neyse kisaca anlatmam gerekirse biz bu kurumda ulkenin dort bir yanindaki issiz koylerde ve kasabalarda calisiyoruz ama baskente 2-3 saat uzakliktayiz ve baskentte surekli seminerler oluyor ve ben bu adami surekli seminerlerde goruyorum. Yetmedi ofisi kendisini bu hafta bizim koye gonderdi 1 haftaligina. Koyumuzde sadece 1 tane kotu kosullarda misafirhane var, dilimi essek arisi soksun mesaj attim "istersen orda kalmak yerine bende kalabilirsin fazladan odam var evimde" diye (tabi ki niyetimi anlamistir) "sonra konusuruz" yazdi bir daha da cevap vermedi. Bana da pek bir ilgisi yok gibi gorunuyor. Ama yani kalbim kirik baya uzuluyorum ve tekrar bir araya gelmek istiyorum.

Bu aralar cok gorunce boyle oldu biliyorum ve bu isteklere duygulara prim vermemem lazim. Onun icin kendimi tutuyorum. Dikkatimi dagitmak icin kendimi ise verdim eve gidince de dizi kitap yoga meditasyon kendimi bir an bile onu dusunmemeye programladim. Ama yanyanayken cok zor. Ne yapabilirim daha baska? Boyle bir durum yasayan var mi?