Sazan ki ne sazanım
Yaklaşık 1 haftalığına ailemle buyuklere ziyarete gittik, ben de haliyle telefon falan kullanmadım. Bilerek yaptım duşunmek istedim. Hoşlandığım ve evlenme hayalleri kurduğum beye de haber verdim beni merak etme diye.

Her neyse evelsi gun dondum ben yokken mesajlar atmış. Dondum diye cevap verdim beni ara demiş. Her neyse aradım uyuyormuş rahatsız etmeyim uyu hadi dedim yok uyur muyum dedi. Naptın hadi anlat dedi oyle oyle 1.5 saat konuşmusuz. Konuşma arasında cok sıkıldım sensiz dedi. Beni ozledin mi eheheh dedim. Ozledim tabiki dedi, ee cevren geniş onlarla vakit gecirseydin sıkılmazdın dedim seninle bir mi onlar dedi. Tabi bunlar benim hoşuma gidiyor cidden ozlemiş hevesle konuştu anladım.

Sonra bilin bakalım bu sazan lonely naptı. Bugun cocuğu 2 kez arayıp pot ustune potlar kırdı, laf uzadıkca gereksiz ustune gereksiz konularda konuştu. Ozlediğim icin yaptım yine kendime hakim olamadım. Yine 1 saati geckin konuşmuşuz ama boş laf yani. Yarın hocayla konuşacağım sen de gel goreyim dedi e sazan lonely durur mu depar atarak gider. Evet dedim.

Yani yine elime yuzume bulaştırdım. Beni ozleyen insandan 2 gunde kendimden bıktırdım. Ondan uzaktayken cok duşundum vazgecmiştim siz de biliyorsunuz ama yapamadım.

Bana akıl verin nolur zira bende kalmadı. Her şeyi elime yuzume bulaştırıyorum