ilk iş yerimde 1 sene kadar calıştıktan sonra ayrıldım ve 3 hafta sonra başka bir yerde başladım. yeni iş yerimde de 2 aydır falan calışıyorum. burası ekonomik kriz nedeniyle bir karar aldı ve calışma şeklini değiştirecek. cok yakında evden calışma duzenine gececek ve calışmaya devam edenlerin sigortalarını odemeyecek. maaşım da asgari ucretin bir tık ustu olabilir şeklinde bilgi verildi. en gec yaz sonu bu sisteme gecilecek. istersem sigortasız bir şekilde uzaktan calışabilirim, ekibimle hicbir sıkıntım yok. buranın calıştığı markaların prestijli olması benim acımdan avantaj cunku ben bir sonraki iş goruşmemde x y z markaları ile calıştık dediğimde bana olan bakış acısını etkileyebilecek nitelikte bir durum. fakat şu anki iş yerimde hafta sonları da calışmam gerekiyor, mayıs ayında ay boyunca sadece 1 gun tatil yapabildim mesela. iş olursa calışıyorum, olmazsa calışmıyorum. ve sahada bir calışma oluyor bu yani hafta sonları ofis dışı calışma yapmak sıkca soz konusu oluyor benim icin. burayla ilgili tek şikayetim bu. uzaktan calışma duzenine de gecilse hafta sonu saha calışması devam edecek, kacarı yok.
şimdiden ekipteki bazı arkadaşlar kendilerine iş bakmaya başladı, iş arayışına girdiler. sigortasız calışmayı kabul etmek herkese gore bişey değil cunku. ben de iş aramaya başlayacağım ama şu an hala ofis duzeninde calışmaya devam ediyoruz. sigortam hala yatıyor yani

ne dersiniz?