kızlar zor bir doğum yaptım hastanede 15gun yattım bu arada kaynım ve eltim aramadı beni ve eltim hic g.olsun diye tlf acmadı komsularım ziyarete geldi arkadaşlarım gunluk aradı bunlar da ses yok. eltim doğum yaptı 3 gun hastaneye yemek yaptım goturdum drken hastaneden cıktık 25 gun sonra cıkıp geldiler eltim kucuk bi seyde tatlı yapmış onu da getirip kaynımla yemişler adından eli boş gelmemiş oluyo ben hala yatıyorum evdeyim yemek yemeden de bunlar asla gitmezler kaynanaya da akıl dagıtıyo eltim sanki doktordan daha iyi bilecek …kaynanada bebeğimi aldı iceriye goturdu eltimin kucuk kızına verdi ya anlamıyorum sanki oyuncak bebek veriyo bu hareketlerine cok bozuldum boylece gittiler … o kadar soğudum ki guya cift dikiş akrabayız eltimle..butun aileye halka gecirmiş oynatıyor..iyilik ve iyi niyet bu kadar ucuz olmammalı...kaynım sanki hic bi sey olmamış gibi eve gelmeye devam ediyo ben doğum esnasında olumden dondun doktor ağlayarak geldi kimse kimseyi umursamıyor kimseye değmiyor ama hala benden samimiyet bekliyolar bunları sırtımda taşısam ne olacakki kotu gunumde yanımda olmayan iki insan..esim de hala mesafe koymuyor sana dargınım demiyo esime cok kızıyorum ve 3.yegeni oldu insan bi atlet getirir hic olsun..sen benim komsularım tepsi tepsi tatlılar yemekler getiren oldu kimse de getirdiğini yemedi bu kadar mı olur anlam veremiyorum ..esim lohusayken memlekete gitti ordayken kaynım bizim eski kanepeleri bi kamyona yukletti memlekete gonderdi esim evde değil memlekette ben de lohusayım hastayım takatim yok kaynım bi zile basıp da bi ihtiyacın var mı diye sormadı..ya sanki sorsa biz onu markete mi yollayacaz bu hareketleriyle daha da kucğldu gozumde..komsum her gun eve geldi sen lohusasın bişey canın isterse esim alır sen hastasın cıkamazsın dışarıya diyor elin insanı..kaynım da bi zile basmıyor.. 3 tane cocugum oldu Allaha şukur bi tane iğne almadı bunu bırakın maddeci değilim ya bi kere kucağına al op anlamıyorum ya nasıl bi insan ...soğuk buzdolabı gibi bi şey...kaynana yı da buyulemişler sanki hep memleketten bişeyler gonderiyo onların ikisi 12000tl maas alıyo biz tek maas bize bisey hayatta yollamaz ya ben ne yapayım bana yol gosterin esim de annsinin kolesi usandım bıktım...