icimdekileri dokmek
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- icimdekileri dokmek
-
02-10-2022, 22:05:29merhaba daha oncede konu acmıştım nişanlımla yeni ayrıldık bugun icimi size dokmek istedim kalbim o kadar kırık ki koca bir hayal kırıklığı yaşattılar bana..yaşattılar diyrum cunku nişanlım ve ailesi..ayrıldık ayrılalı ailesi ne beni ne de ailemi aradı bize karşı verdikleri değeri boyle gorduk..nişanda takılan altınları ve getirilen eşyaları istediler bunun icinde halasını aracı koydular halası beni aradı eşyaları istediklerni soyledi bizde kim bitirirse eşya talep etmez nişanlım ayrılmıştı benden ve buna rağmen eşyaları istediler sonra halasına ben ayrıldığımız gun kendisine soyledim eşyalar icinse size bir şekilde gondeririz diye o da eşyalar umrumda değil istemiyorum demişti şimdi ne değişti de istiyor dedim sonra eski nişanlımın annesi bana instagramdan mesaj atmış eşyaları o değil ben istiyorum bizden bir şey kalsın istemiyorum vs lafları etmiş..bende adetlere gore verilmeyeceğini bir daha birbitimizle muhattap olmayacaımızı dedim hatta size bir saygısızlık yapmak istemiyorm diye başlamıştımmesaja..ertesi gun kızı bana kendi numarasından değil 2 kere mesaj attı ikisi de farklı numaralardan..ilk mesajında saydırmış beni suriyelilere bile benzetmiş ağır laflar etmiş 3-5 altın icin insanların gozunde kuculmuşum vs vs o kadar incitici laflardı ki.velhasıl onlar boyle geldi diye vermek istemedik sonucta nişanlıydık biz benim ailemi arayıp ya da beni arayıp olmadı kızım hayırlısı buymuş vs diyebilirlerdi resmen duşman kesildiler bana ve aileme biz bunları hak etmedik..eşyaları vereceğimzi dedik halasını ve dedesini gondermişler dedesi kac kez ozur diledi bizimkilerden hatta kendi kulaklarımla duydum ben odamdaydım,yaşlı adam sanki burdan cenazem cıkıyor gibi dedi ve ağladı..bi de kaynanm ve gorumcem icin kıskandığını dedi bunu bende hissediyodum zamanında anneme de demiştim..ben okadar değer verip sevdim ki onları şimdi bakınca şaşırıorum yaptıklarına..hak etmedim ailemde hak etmedi..nişanlım benim arkamdan konuşuyormuş biz kendisi icin ot iciyor vs demedik anlaşamadık dedik herkese ama beni o kotuluyormuş o kadar ağrıma gitti ki sozde beni seviyordu ayrıldığımız gn bile onu demişti hepsi yalanmış ilk zamanlar beni cok kişi uyarmıştı nişanlm icin..şıpsrvdi hemen sıkılgan sadakatsiz ot iciyor iye ben ona guvendim o a bunu bilior..kıza biliyor musunuz sıkıntım ne ağrıma gidiyor beni kandırması insanların dedikleri gibi cıkması vs hazmedemiyorum kabullenemiyorum..o kadar iğrenc biri cıktı ki aileside keza oyle gormemiş cıktılar bn onları oyle gormemiştim..bizimkiler halası ve dedesine bizim kızımız hakkında konuşuyorlarmış bizuyuşturucu kullandıını zamanında antideprasan aldığını kimsye demedik vs dediler.Bana cok buyuk bir haksızlık yapıldı şimdi nişanlımın umrunda bile deilim gayet muyluymuş ağrıma giiyor kızlar onun da uzulmesini istiyorum kalbim cok kırık