Keske anneme demeseydi...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Keske anneme demeseydi...
-
02-10-2022, 22:05:14Arkadaslar kac gundur cok canim sikkin. Arkadas annesi ben benim annem tatile gittik. Sonra donuste ugradigimiz bir yerde annem foto cekindi iste ben gunes gozlugumu verdim. O sirada annem insta koyariz diye saka yapti. Babami kaybettik dokuz yil oldu daha annemi yeni yeni toparladim. Arkadasin babasi yasiyor. Arkadasin annesi dediki anneme koy belki birini bulursun. Ben de annem de dumur olduk ne doyor die. Sonra bana yeniden once annen evlenir belki dedi gulerek. Annemin en nefret egtigi laf ama hem naifdir hem de benim arkadasimin annesi aramiz bozulmasin diye birsey demedi. Ben dondugumuzden beri aramadim arkadasi. Arkadas da annesi bunu soylerken guldu. Bes yillik arkadasim yani cok zor gunlerimde yanimda olmustur ama bu konu da hashas oldugumuzu bilir. Ne yapsam bilemedim. Haftaya gitcem iki ay kadar olmuuacam. Arar sorarsa ne oldu diye soylesemmi bilemedim. Bu arada arkadas da evli degil kendine bile boyle birsey denirse koyar oturtur. Cok canim sikkin demesem icimde buyucek desem zor gunlerimde yanimda oldu diye silip atmayayim diyorum. Annemi bir daha asla annesiyle muhatap etmem. Ne yapsam? Cok canim sikkin. Ben annemin ustune titriyorum elalem gelip napti. Bir hazir cevap olamadim. Bunu yazarken bile agliyorum sinirden hala. Yazik annem diyor ki benden oldu keske inste koyarim demeseydim.