Merhaba ,eşim polis dogudayiz ,sırf kendimize ait bir şeyimiz olsun diye minicik bir Lojmana taşındım .Banka faizleri filan ucunca eşim arabayı degsitirelim ,ileride peşinat yaapruz vs dedi ve ben hep karşı cıktım salak gibi ..40000 TL filan kredi cekmesi gerek istediği araba 120000 civarı ve otomatik birazda ben kullanayın diye yeltendi.

Neyse ailesinin evi yok babası emekli ama yıllardır milelte kefil olmaktan borcu bitmedi .Keyfi olarak calışmayan birisi .Ve TOKİ icin başvuru yapmışlardı eğer cıkarsa odeme 1980 TL ..

Bugun arkadaşlarımızın yanında eşim arabayı alabilsek izine gitmeden filan deyince ,arqkdas ya acıktan satış olan tokielre bak filan dedi .Esimde" babamlar başvurdu onlara cıkarsa ben odeyip evi ustume isteyeceğim." Dedi .Bende iyice o ev yatırım olmuyor ki onlar oturacak ben kendime ikinci bir evi nasil alacağım ilerde dedim .2000 ona odenirse diye o da o zaman arabayı almam eve yatirim yapmış olurum gibi salakca bir acıklama yaptı milletin yanında uzatmadim.Ama bu yatırım mi yani bence değil ve keyfi olarak calışmayan ,ona buna kefil olup evine bakmaktan aciz bir adam icin ben neden 2000 TL oduyorum bizim evimiz yok bu arada yani birde kendimize ev almaya calışacağız .

Kura tarihini bekleyecegim ama yemin ediyorum inşallah cıkmaz dedim.bugun .Eşimin araba alması icin gaz vereceğim sanırım ne kadar istemesemde en azından kendi borcumu oder kendime yatırım yaparım .
Bilmiyorum bı yandan cok mu fesat duusnuyorum.diye icim icimi yiyo ? Konu acılırsa nasıl konusamaliyim ne yapmalıyım bilmiyorum cok.fevri bir insanım normal şartlarda ciddi bir kavga cıkarırım .Ve her seferinde haksız duruma duşunuyorum sakin ve mantıklı bir cozum bulmak istiyorum teşekkur ederim şimdiden