Evet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş cevremde surekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice ustume ustume geliyorlar... Pikniğe gitmiştik gecenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte borek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri actım. İşte hemen soylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hic bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sutu yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sozler karşısında... Surekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben icmem '' bıktım artık Tersleyeceğim ama yaşca buyuk oldukları icin saygısızlık da etmek istemiyorum. Gecen hafta Guldur Guldur programında bir skec vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen mudahale geliyor '' Yokk o oyle değil yok bak bu boyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı cekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...