Kızlar.
Bu sefer sorum genel.
Benim hayatıma kim gelse aynı cumleleri kuruyor. Bana arkadaş gibi davranıyorsun, ilgin yok,bakmıyorsun vs vs. Başta aşırı istekli olan karşı taraf 2-3 ay sonra cekiliyor. Arkadaş kalmaya gidiyor olay.
Bir erkeğe ilgi nasıl gosterilir ben nerede hata yapıyorum? Ne olur yol gosterin bu harcadığım kacıncı şans
Hayatımdan son cıkan kişi hala beni kıskanıyor gibi davrandı en son arkadaş ortamında herkes şaşırdı tepkilerine ama adım yok bir şey yok. Mantıksal olarak herhalde olmaz diyor. Yulin sende ışık goremedim ben demişti.
Hatta son buluşmada kimle mesajlaşıyorsun diye sordu şakasına telefonu verdim elimden kaptı ama bakamadı. Yulin yine rutine donmuş başlamış mesajlaşmalara dedi. Birini arayacaktım kalkıyordum masadan tam masada konuş niye kalkıyorsun dedi şaşırdım oturdum oyle. Arabadan inerken sana iyi mesajlaşmalar falan dedi iti geceler dediğimde. Ama masaya kankalar iması da yaptı.
Bir cumlesi hele bana direk aşağılamaydı aslında.
Ex:
Yulinin bebeklerle bambaşka bir bağı var gozleri parlıyor.
Ben: evet buyuklerle anlaşamıyorum cunku
Ex: zaten bu gidişle yulin bir tane sahiplenecek oyle yaşayacak
Arkadaş : niye oyle dedin ?
Ez: oyle gorunuyor bence. Ne gerek var uğraşmasın kimseyle erkek derdi ne cekecek

Kızlar yardım edin ya başta manyak gibi peşimde koşanlar sonra niye yok oluyor neyi yanlış yapıyorum? Kotu bir insansın deseler anlayacağım ama yulin cok duzgun cok iyi niyetli dedi hatta. Başım catlıyor artık.
Flort etmeyi nereden oğreneceğim ben? Bu gidenleri dondurmem mumkun mu? Kıskanclık varsa umut var mıdır yoksa umutlanmayayım mı ?