Bosanırkenki karmaşık hislerim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bosanırkenki karmaşık hislerim
-
02-10-2022, 22:03:41Merhaba icimi dokmek istedim boşanma aşamasındayım eşimle anlaşamıyorduk aşırı kıskanclığı ve ofke problemini daha fazla cekemedim, ona gore de benim hatalarım var galiba ki adım atmıyor saygı duyuyorum ama kendimi cok sorguluyorum adım atmayacak kadar, hemen silecek kadar bir hata goremiyorum, ustelik bir kız bebeğe hamileyim. Arkadaşımla dışarda bir kahve icmek istesem ağlatana kadar ısrar ettirirdi, nadir izin verirdi, markete gitmemden rahatsız olurdu hergun evden cıkıyorsun mutlaka derdi ( sanki markette napacaksam eve domates almak dışında) , babet ayakkabı giyemezdim ayağımın bir kısmı gorunuyo diye, makyaj yapamazdım, kapalıyım ona rağmen bosbol şeyler giydirirdi, kendimi geliştirme maksatlı herhangi bir kursa filan katılamadım erkek hoca ya da erkek oğrenci olması ihtimalinden, arkadaşım eve bile cağırsa ikinciye o bize gelsin sen cıkma derdi, kargo geleceği zaman almamdan rahatsız olurdu, evde surekli perdeler kontrol edilirdi bi acıklık varsa uyarı alırdım, sosyal medya yok ama kendisi kullanabilirdi, whatsappa bile fotoğraf koymak yok ( arkadaşlarımın eşleri gorurmuş) , tvde atıyorum yakısıklı bi oyuncu cıktı cevir kafayı vs vs vs bunlar gibi oyle absurt seyler var ki şu an aklıma gelenleri yazdım. Bunlardan birine karşı cık hemen ofkelenir, asla biseye izin vermez, daha da uzatırsan yaptırım uygular cezalandırır, daha da ısrar edersen yandın ustune yurur ve o el iner. Hayatımda 2 tane cok sıkıntılı surecim oldu ikisinde de arkamda durdu ve halletti bu sebeple kıymet bilmedigimi duşunuyo. Geri kazanmaya calismiyor. Ben de dayanamadım ne yapayım ama bu psikoloji nasıl atlatılıyo, şimdi ozgurum mesela ama burnumu camdan cıkarasım yok. 5 yıllık evlilikte ilk defa şiddet hakaret ve kıskanclıklarına karsılık verdim, terk ettim dava actım hic beklemiyordu arka arkaya tokat gibi seyler yaptım. Duygularım karmakarışık ama onunla da olmuyor, nitekim kendisi de istemediğini soylemiş dava devam ediyor. Ben de geri adım atamam korkuyorum daha beter yapar ya da kovar. Bana kızanlar olacak belki ama ne yapayım bu psikolojiden kurtulmaya calışıyorum psikoloğa gidemedim henuz bazı sebeplerden dolayı