merhaba arkadaşlar. Kısaca ozetlemek gerekirse 4,5yıldır evliyim . Dışardan belkide Harika gorunen bi hayatım var . 4aylık bir bebeğim , evim , luks bi arabam vs. Ama bu evin icinde o kadar yalnızımki. Eşimle ite kaka yuruyen ilişkimiz artık kopma noktasında cunku artık dayanamıyorum . Kendimi o kadar değersiz o kadar hic gibi hissediyorum ki .

Memurum iyi bi gelirim var eşime her konuda anlayış gosteririm canı istediği gibi dışarı cıkar aramam sormam rahatsız etmem ağzının icine bakarım bişey soylesede yapsam diye . O kadar aşık evlendimki. Ama kendimi 4,5yıllık evliliğimde bir kere ona ait hissetmedim . O kadar umursamıyor ki beni buyuk ihtimal farkında bile değil . Beni gormuyor duymuyor . Lafa kalsa seviyor beni ama belli edemiyor .

Somut ornekler verecek olursam eve geldiğinde hosgeldin derim cevap vermez, bebeğimi uyutup az hava almak icin dışarı cıkmak istediğimde kızar hemen tuymeye calışıyorsun der, dışarı cıktığımız an suratını asıp bunu gorev olarak yapıyormuş gubi davranır , sarılmaz opmez seni seviyorum demez yani basıl desem boyle anlatınca gereksiz sacma gibi ama o kadar boğuluyorum ki gorunmez olmak o kadar koyuyor kı

Pasif biri değilim aslında sesimi cıkarırım . Kavga ettim olmadı , sustum olmadı kustum olmadı cinnet gecirdim o da olmadı ben bu adama Nasıl ulaşacağımı bilmiyorum artık . Hayattaki tek isteği uyumak araba değiştirmek. Maddi manevi sodurulduğumu hissediyorum . Koyuyor artık .

Harika bi baba ama berbat bi eş eve gelip konuştuğu tek kişi oğlum .

Kızlar zormu? Desteğe ihtiyacım var . Bebeğimle maddi acıdan Harika bi hayat kurabilirim zorlanmadan . Ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. O da farkında boşanmak istediğimin soyledim ama ciddiye bile almadı eee ne zaman boşanıyoruz diyo bana . Boyle bi adım atacağımı duşunmuyor Buke anladığım kadarıyla . Bana yol gosterir misiniz ? Aileme nasıl anlatacağım ? Anlaşmalı boşanmak istiyorum surec nasıl işliyor ?