Merhabalar, daha once erkek arkadaşımla gectiğimiz surecleri ve evlilik duşuncesini uzun bir yazıyla anlatıp yorumlarınızı almıştım. 4 senedir birlikteyiz ve o yazımda da belirttiğim gibi erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu iyi değil. Benim de ailesinden beklentim yok. Biz calışıp kazanıp her şeyimizi yapalım derdindeyim. Ama gelin gorun ki erkek arkadaşımın annesi surekli oğlundan beklenti icinde. Madem kendin elini taşın altına koymuyorsun bari bizi rahat bırak biz yapalım değil mi? Değil..
Erkek arkadaşım arabası olsun cok istiyor. Tabi annesi de araba alınsın rahat rahat gezsin istiyor ve bu konuda cok baskı yapıyor. Araba ister en doğal hakkı fakat para yok. Ben araba konusuna hep engel oldum. Arabanın ne kadar masraf cıkardığını siz de biliyorsunuz. Şuan sırası değil.
Annesi erkek arkadaşımdan duğune giderken param yok diyip ceyrek altın parasını aldı.
Kredi kartı borcunu odeyemiyoruz diyip bin lira aldı.
Fon makinesi bozuldu, erkek arkadaşım onu da sen al dediği icin evde kıyameti kopardı ve erkek arkadaşıma fon makinesini aldırmayı başardı.
Bunlar gibi bir suru harcama yaptırdı ve bunlara ek 2 3 bin civarında ayrıca borc aldı. Kendine telefon aldırdı. Hep param yok dedi bunları yaparken.
Evin faturalarını her ay erkek arkadaşım oduyor ve eve alışveriş yapıyor. (evleri kira değil, amcasının evi kira odemeden oturuyorlar.)
Ben bu olanların hicbirine sesimi cıkarmadım annesi zor durumda tabiki destek olması gerekir diye duşunuyordum.
Fakat meğerse annesinin herkesten gizlediği kenarda 12 bin civarı parası varmış. Bunu oğrendiğimde kendimi enayi gibi hissettim. Ben burda annesi zor durumda tabiki destek olacak derken kadın meğerse bizi enayi yerine koyup para koparmaya calışıyormuş parası olduğu halde. Bunu da erkek arkadaşıma araba konusunda baskı yaparken soylemek zorunda kalmış benim de param var onu veririm şeklinde bu sayede parasının olduğunu anlamış olduk. (annesi ve babası calışan insanlar)
Asıl kotu olan erkek arkadaşım da şuan araba konusunda cok istekli ve almak istiyor. Ben kesinlikle istemiyorum. Soz hakkım olduğunu duşunuyorum. Cunku ne kadar az para biriktirirse duğun zamanı o kadar zorlanacagiz. Evin tum eşyaları, duğun, gelinlik hepsini kendimiz yapmayı duşunuyoruz.
Bu durumda erkek arkadaşıma karşı tavrım nasıl olmalı?
Sevgilimin ve annesinin araba sevdası
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sevgilimin ve annesinin araba sevdası