Şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim icin .. Buraya yazdıktan 1 gun sonrası akşamına anlattım İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde buyuk yeminetmesini soyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu soyle ona gore bakarız dedi .. Ve anlattım once bi anlamadı ağlayarak anlattım cunku utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben soyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım haric detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını duşunmuyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar cabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gosterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kac bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri soyledi bana yani tamamen yanımda cok uzulduğunu soyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle ofkeyle kalkıp bişey yapma dedi. Ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi duşunucem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana once ne yapabiliriz onu duşuncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yuzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi boyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak..Ben bunu anlattıktan 2/3 gun sonra tedavi olmak amaclı psikiyatri bolumunden randevu aldık gittim ve başladığım yerden devam ediyorum terapi gormem gerektiğini ilacla kalmaması gerektiğini soyledi dr. Şuan icimde bi nebzede olsa rahatlama var .. Ama bu bu şekilde kalmıcak.. Ailemin bilmesi icin kendiminde buna hazır olmam gerekir herşeyi bi anda yaparsam işin icinden cıkamıcam neyse uzun oldu hakkınızı helal edin ..
HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN .. Selamun aleykum hayırlı akşamlar oncelikle .. 2. Defa konu acıyorum ve ilk defa şu anlatacaklarımı paylaşıyorum bugune kadar hep sustum,icime attım ama konuşmaya anlatmaya ihtiyacım var uzatmadan 1. Sınıftaydım belki daha okula bile başlamamıştım tam olarak zamanı hatırlamıyorum geceleri...

www.kadinlarkulubu.com