Babamdan cok soğudum (ergence bir durum değil inanın ciddi)
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Babamdan cok soğudum (ergence bir durum değil inanın ciddi)
-
02-10-2022, 22:01:43Konu ergence değil babamdan gercekten soğudum ya bir kere de olan bir şey değil bir kac aydır devam ediyor neden soğudumu anlatayım bir kere cok sinirli en ufak şeye bağırıyor kızıyor hayatı zindan ediyor kardeşleriyle arası bozuk zaten annesiyle ne zaman bir araya gelse hemen kavga ediyorlar anne oğullar mı duşmanlar mı belli değil tek bizle değil dışarıdakilerle de kavga ediyor tutturmuş bir ben haklıyım diye yedirtmem diye sonra bize hic değer vermiyor bizle asla gezmiyor sadece haftasonları zor bela ikna edersek ya da misafir gelirse onun haricinde asla gezmiyor bizimle annemi aldatıyor (onceki konuya gidin bilmeyenler) resmen evi otel gibi kullanıyor bizimle bir kere adam gibi sohbet etmedi kızım bir derdin mi var? Bir şeye mi canın sıkkın bir kac kere doktora gittim tiroid yuzunden neyim olduğunu bile bilmiyormuş duşunun artık cebime para koyunca istediğimi alınca babalık yaptığını duşunuyor gecenlerde bana ne dedi ‘biz seni cok şımartmışız her istediğini yapmışız ’ be adam sen sordun mu hic bu kıza derdin ne kızım? Niye şımarıklık yapıyorsun diye baba olduğunu hatırladığı anlar şunlar ders karne para doğumgunu gezme başka yok başkalarının babasını gorunce o kadar imreniyorum ki anlatamam