Arkadaşım her yazdığımın arkasındayım, orayı yaşayan bilir. Oraya ilk giden

askerler olarak cok iyi bilirim orayı. Bu bir masal değil yaşanmış bir hayat.

Dedim ya ilk gidenlerdendim oraya, Eruh baskınından tam 3 gun sonra

oradaydık nereye gitdiğimizi bilmeden cıktık Bolu Komando Tugayı'ndan.

Hele birde evliysen, hele yuzunu dahi gormediğin cocuğun varsa yandın.

İnanın neresinden başlayayım bilmiyorum, bu yazıya ? Neresinden bakarsan bak yaşanmış bir hayat yada dıram, yada (ŞEREFİYLE VE LAYIKIYLA YAPILMIŞ BİR ASKERLİK) orada olacaksınki o gormediğin cocuğun rahat etsin, ailen rahat uyusun, yatağında...

Benim bir yuzbaşım vardı Serdar AKYAZAN, derdi ki ;

" Komando Bittiği Yerde Guc Toplayan Askerdir. "

Haklıydıda bizi oyle motive etmiştiki orada olmek neydi ki bize ? Hicti... Vatan icin o an akan kan helaldi.

Bırak aksın, akan kan olsun. Kim akıtmadıki bu vatan icin kanını seve seve ?

Biz akıtmayalım ?

Vatan Sana Bir Değil Bin Canım Olsa Feda.

Sizin kucağınıza yuzu olmayan bi cocuk verildi mi ? Hic ruyanızda bir sabah kendi evladınızın acısıyla uyandınız mı ? Oyle zamanlarda bile gorevimizi tam yapmanın haklı gururuyla şimdi geziyorum.

Sirtde, Şırnak'ta Hakkari'de, Cizre'de, Mardin'de

Bolu KOMANDOSU her yerde adım adım her yerdeydi. Bize ne gece vardı, ne de gunduz ?

Şu an 7 bin şehit vermişiz, 35 bin insanımız olmuş ne icin ? Ben bunu sorarım şimdi ? Ne İcin ? Kim yıkmayı başarmış ki bu vatanı onlar başarsın ?

Zor nedir ?

Ben 8 saat durmadan dağ tırmanmayı, 36 saat silah başında nobet tutmayı, gırtlağıma kadar suyun icinde silah başında gelen mermilerden korunmayı, patlayan ayaklarla saatlerce yurumeyi, arkadaşımın yorulduğu zaman onun yardımına koşmayı kolay bildim, ama zordu.

KOMANDO olmak zor iş herkese kısmet olmaz .

Celik gibi sinir, zorluklardan yılmayan bi beden ister.

Olen Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Ailelerine Sabır Dilerim....

Onlar bu vatanın sonsuz sahipleridir.

Şehitler vurulunca değil unutulunca olurler...

Dilerim devletimiz onları, her zaman saygıyla anar.​