Kızlar merhaba,

Biliyorsunuz coğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında cok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda goruşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal cevremi tekrar kazanırım diye duşunmuştum. Arkadaşım evli ve cocuklu bu arada.

Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini icin, boşandığım gunden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini soyluyordu. Resmi bir goruşme olmayacaktı, bir gun bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi cok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şoyle iyi bir insan boyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt goruşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonucta coluklu cocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye duşundum. Beni gordukten sonra anlattıklarına gore adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Oyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim icin deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir goruşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.

Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gun adamın bir kaza gecirdiği, ciddi yaralandığını oğrendim, gecmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonucta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay gecti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani soyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bulbul gibiler, yok işte bir şey demedi, şoyle boyle. Normalde hic takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas donemimde boyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve cok kızgınım. Bayağ bir cemkirdim, bir sure goruşmeyelim dedim.

Kızlar cok kızgınım, nedir benim bu cektiğim ya, gercekten niye doğru duzgun biri beni bulmuyor? Yalnız olayım onemli değil ama boyle sacma sapan insanlar bulmasın beni.