Merhabalar. Neredeyse 1-2 aydır Linux kullanıyorum. Cok aşırı mutluyum ama bir sıkıntı var. O da hangi distroyu kullanırsam kullanayım ya Pulseaudio'dan cekiyorum ya da NVIDIA ekran kartını bir turlu tanımıyor. Manjaro'dan Fedora'ya gectim. Ses problemi gecti (pipewire mucizeleri ) ama NVIDIA ekran kartımı tanımakta inat ediyor Fedora. Cok şey denedim. Hem burada hem de Fedora'nın forumunda konular actım ama cozum yok. Aynı sorun Manjaro'da da vardı. Artık umidimi kaybettim ve ekren kartı cıkıntıcılık yaptığından dolayı Windows'a gecmek zorunda bırakıyor. Yemin ederim icimden ağlamak geliyor, yakıp yıkmak, bağırmak, her yeri dağıtıp parcalamak istiyorum. Ben Linux'tan gitmek istemiyorum ama mecbur bırakıyor. En son size de sormak istedim bildiğiniz NVIDIA ile uyumlu olan bir dağıtım biliyor musunuz diye. Kalbimden gelenleri yazıya doktum. Umarım siz de cozum vardır belki...
İyi gunler diliyorum hocalarım.
Bu arada hocalarım. Arch'tan Gentoo'ya kadar butun işletim sistemlerinde acığım. Ne olursa olsun Linux'ta kalmak istiyorum.