6 yılın sonunda cok zorluklarla evlendiğim bir ilişki her an her fırsatta beni ilk gunki gibi sevdiğini soyleyen bir eş ama aynı zamanda butun hayatımıda yoneten bir eş her şeyi benim icin duşunur karar verir bir yere gitmek istesem getirir goturur ama onun istediği saatte istediği zamanda.
cok ozenilecek bir hayat tarzı ama aslında iplerimin elinde olduğunu her an hatırlatılan bir kukla gibiyim
cok yoruldum sevdiğim icin cok pişmanım
Ben trip atamam hata yapamam karşı hic gelemem olaki bir yanlışı oldu kendisi kuser uzaklaşır
Aslında cok once anladım narsist bir kişilik olduğunu her şey benim istediğim gibi olaun her şey benim icin olaun ister benim cok onemser ama bir hafta sonu programı bile yapamaz dışardan bakılımcada yiyip icip geziyo gibi gorunuruz cok ozeliyim aslında ama bensiz arkadaşlarıyla gezer tozar ailesiyle orogramlar yapar iş cekirdek aileye gelince bir turlu karar veremez on secenek sunar sonuc olarak hic biri yapılmaz
En cokda kendime kızıyorum silkelenmeliyim artık
Cok kilo aldım 55 in ustunu gormeyen ben 75 kiloyum oz guvenim sıncfırın altında depresif bir halde geziyorum nasıl toparlancam bilmiyorum bir hortumun icinde donuyorumda donuyorum
Cok yorgunum ben bu değilim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cok yorgunum ben bu değilim