Daha onceki anketlerimize ulaşmak icin arama kısmına [Cumartesi Anketi] yazıp ve sadece başlıklarda ara seceneğini işaretleyerek arama yapmanız yeterlidir. Bu gonderinin son kısmında da eski anketlerimizin bağlantısı yer alıyor.
Anketimizin sorusu basit: Hangi GNU/Linux dağıtı mısınız? Yorumlarınızla birlikte cevaplarınızı bekliyorum.
Not: Tum dağıtımları koymam imkansız olur zaten. Bu sebeple DistroWatch adresindeki son 6 aylık sayfa tıklaması sıralamasındaki ilk 10 dağıtımı aldım. Bu sıralama en cok indirilen ya da en cok kullanılan dağıtımları gostermemektedir, sitedeki sayfasına tıklama sayısını gostermektedir. Ancak yine de dikkate değer bir sıralamadır.
Ben Fedora'yım. Herkes bilir beni.
Geceniz hayırlı ve bereketli olsun.
Dipnot: @macXP'ye anket fikri icin teşekkur ederim. @illedelinux senden de ozur dilerim, senin dağıtımı ankete koyamadım.
Surprizbozan: Kaynak DistroWatch.com: Put the fun back into computing. Use Linux, BSD. News and feature lists of Linux and BSD distributions.
Surprizbozan: Dağıtımların internet adresleri MX Linux – Midweight Simple Stable Desktop OS
Manjaro Manjaro is a Linux based distribution that can be installed as a alternative operating system on a wide range of devices.
Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.
Pop!_OS by System76 Imagine an OS for the software developer, maker and computer science professional who uses their computer as a tool to discover and create. Welcome to Pop!_OS.

Enterprise Open Source and Linux | Ubuntu Ubuntu is the modern, open source operating system on Linux for the enterprise server, desktop, cloud, and IoT.

Debian -- The Universal Operating System

The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS ⋅ elementary OS The thoughtful, capable, and ethical replacement for Windows and macOS

Get Fedora Choose Freedom. Choose Fedora. Pick a flavor of Fedora streamlined for your needs, and get to work right away.
Home | Solus
KDE neon KDE neon is the latest and greatest of KDE community software packaged on a rock-solid base.

Surprizbozan: Onceki anketlerimiz Geleneksel 1. anketimiz.
[Pazartesi Anketi] En sevdiğiniz recel hangisidir? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 1. haftalık anketimize hoş geldiniz. Bundan sonra her hafta, inşallah, pazartesi gunleri anket yapacağım. Anketin konu, bolum sınırlaması yoktur. O gunku keyfim ne isterse onu yapacağım. Bu kadar on bilgiden sonra biraz konuyla ilgili bir şeyler yazayım. Kişisel...
Geleneksel 2. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi cağda yaşamak isterdiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 2. haftalık anketimize hoş geldiniz. Daha onceki anketimizde pazartesi yapacağımı soylemiştim. Ancak pazartesi gunu bana uymadı. Şimdilik cumartesi ile devam edeceğiz, inşallah burada da sorun cıkmaz. Anketimizin sorusu basit: Hangi cağda yasamak isterdiniz...
Geleneksel 3. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi aşure malzemesisiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 3. haftalık anketimize hoş geldiniz. Gunun anlam onemine uygun soru hazırladım. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi aşure malzemesisiniz? Yorumlarınızla beraber cevaplarınızı bekliyorum. Ben buğdayım. Kimse bensiz yapamaz ancak...
Geleneksel 4. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi gezegende yaşamak isterdiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 4. haftalık anketimize hoş geldiniz. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi gezegende yaşamak isterdiniz? Yorumlarınızla beraber cevaplarınızı bekliyorum. Ben Pluton'da yaşamak isterdim. Biraz soğuk ve guneşsiz olur ama oradan...
Geleneksel 5. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi bilgisayar bileşenisiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 5. haftalık anketimize hoş geldiniz. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi bilgisayar bileşenisiniz? Yorumlarınızla beraber cevaplarınızı bekliyorum. Ben RGB fanlarım. Hicbir işe yaramam, anca ışıklı mışıklı olurum. Geleneksel 1...
Geleneksel 6. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi LibreOffice uygulamasısınız? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 6. haftalık anketimize hoş geldiniz. Gecen hafta yapmayı unuttum, sizlerden bunun icin ozur diliyorum. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi LibreOffice uygulamasısınız? Yorumlarınızla beraber cevaplarınızı bekliyorum. Ben Math...
Geleneksel 7. anketimiz.
[Cumartesi Anketi] Hangi turşusunuz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 7. haftalık anketimize hoş geldiniz. Normalde bu konuyu Hobiler -> Yemek ve Mutfak bolumune acacaktım ancak orada anket oluşturulmuyor henuz. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi turşusunuz? Yorumlarınızla beraber cevaplarınızı...
Geleneksel 8. anketimiz.
Cumartesi Anketi Hangi bilgisayar oyununun icine girmek isterdiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 8. haftalık anketimize hoş geldiniz. Gecen hafta işlerin yoğunluğu sebebiyle anket yapamadım, hepinizden ozur diliyorum. Geceniz hayırlı ve bereketli olsun. Anketimizin sorusu basit: Hangi bilgisayar oyununun icine girmek isterdiniz? Anketimizde 10 secenek...
Geleneksel 9. anketimiz.
Cumartesi Anketi Hangi ruzgarsınız? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 9. haftalık anketimize hoş geldiniz. Gecen hafta işlerin yoğunluğu sebebiyle anket yapamadım, hepinizden ozur diliyorum. Gununuz hayırlı ve bereketli olsun. Bu anketi havacılık bolumune acmak istiyordum ancak orada anket acamıyoruz henuz, o sebeple bu bolumde...
Geleneksel 10. anketimiz.
Cumartesi Anketi Hangi kitlesel cevrimici acık ders icin rehber istersiniz? Merhaba arkadaşlar. Geleneksel 10. haftalık anketimize hoş geldiniz. Gununuz hayırlı ve bereketli olsun. Daha onceki anketlerimize ulaşmak icin arama kısmına Cumartesi Anketi yazıp ve Sadece Başlıklarda Ara seceneğini işaretleyerek arama yapmanız yeterlidir. Bu gonderinin son kısmında da eski...