Kayinvalidemin tavırlarına karşı nasıl davranmaliyim?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kayinvalidemin tavırlarına karşı nasıl davranmaliyim?
-
02-10-2022, 22:00:245 yıllık evliyim daha nisanliykenden kaynanam benle ilgilenmez arayıp sormazdi beni pek begenmedi sanırım ve bunu caktırmadan belli etti. Bende hep kendi kendime bakalım ilerde kaynimin eşine nasıl davranacak goreceğim derdim. Ve esimede hep derdim annen bana yapmacık diye. Kardesim evlendi duğunune gelmedi bahaneside askerdeki oğlu gelmiş onla şehir dışındaki abisine gidecekmiş. Halbuki istese oğluna bir sonraki hafta gidelim derdi. Kaynım nişanlandı eltimle o kadar cok ilgilenirki hadi bu umrumda değil 2 yaşında cocuğum var eltimle fısır fısır beni cekistiriyo. Yok işte cocuğun ustune cok dusuyomusum yok cocuk kendi oynamayı bilmiyomus fazla niyete goturmuyomusum yetti artık herkesin yanında caktırmadan laf sokuyo. Bugun gezmeye gittik arkamı donuyorum eltime dedikodumu yapıyor. Eltim nişanlı daha. Onunda aklını bu cekiyo bana karşı. Yanına gidesim gelmiyor ama sırf gunah yaşlı diyorum bsy demiyorum ama bugun gercekten delirtti. Misafirliğe gittik cocukla ilgili yok oynamasını bilmiyor yok işte obur cocuk var gittiğimiz yerin bak o biliyor ki oynamiyodu o da... Gercekten terslicem artık cevremdekileri bana karşı sogutuyo caktırmadan. Evim hakkında konusmus dağınık vs kulağıma geldi inanın surekli toplarim arada bı ev hali işte. Dip dibe oturuyoruz cunku. Yuzume guler arkamı dondugum an başlar dedikoduma. Eltim elini opmek nerdeyse ben anlamadım gitti.