Merhaba herkese,
Daha once boyle bir problemle karsilasmadigim icin nasil cozecegim hakkinda hicbir fikrim yok. O yuzden buraya sormaya karar verdim cunku artik kafayi yiyecegim.
Apartmanimizin altinda esnaf dukkanlari var malesef. Ve bu esnaflar apartmani sadece kendilerinin saniyorlar ne hikmetse! Diger problemleri es gecerek guncel problemi anlatayim. Esnaflardan biri dukkaninin onunde, ayni zamanda bizim otoparkimiz olan alanda (otopark dedigime bakmayin, malesef kucuk ve apartman sakinleri esnaflarin misafirleri yuzunden zor yer buluyoruz, garaj kapisina araba parketmelerini anlatmayacaktim. Buna da deginmis olayim bari) guvercin besliyor. Soyle ki yere yem atiyor ve butun guvercinler oraya toplaniyor. Yerler guvercin pisligi icinde. Arabalar guvercin pisliginden gecilmiyor. Sabah on camim o kadar kirliydi ki gozumun onunu zor gorerek ise gittim. Kuruduklari icin de cam suyu pek ise yaramadi. Arabanin kaportasi rezil durumda. Evin de mutfak balkonu tam ustte oldugu icin balkon rezil durumda. Balkona cikamiyorum artik. Sabah arabayi bu halde gorunce 'lutfen otoparkta guvercin beslemeyin dedim arabanin halini goruyorsunuz'. Adamin verdigi cevap 'buraya parketmeyin'. Zaten ben keyfimden arabami oraya parketmiyorum. Kendi misafirlerinden yer bulamadigimiz ve zaten kucuk bir otopark oldugu icin orayi kullanmama secenegimiz yok. Adama soyledim, baska yer yok diye. 'Ben besliyorum' gibi bir cevap verdi. Gel de sinir olma.
Bu tavirla nasil basedilir bilmiyorum. Esime soylemek istemedim, cunku o da daha once sikayet etti. Ama adamlarin laftan sozden anlar halleri yok. Kavga ciksin istemiyorum. Ama gercekten biktim. Nasil basedebilirim bu durumla? Seytan diyor ben de bir koyun ya da kopek alip koyayim otoparka. Pisligini de temizlemeyim!
Kuslarla basim dertte!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kuslarla basim dertte!