bir dert..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
02-10-2022, 21:59:52İyigunler herkese.konuya nasil baslasam bilemiyorum.yakinda esimin kardesinin tanisma ve sozu icin esimin sehir disinda oturan ailesi gelecek.buraya kadar normal.normal olmayan ve beni tedirgin eden konu su ki esimin dedesi de kv ve kp ile yaşıyor ve bakimli. şimdi onu birakabilecekleri bir yer yok ve bir odamizi onun icin ayiracagiz.elbette ben bakmayacagim ama kendi evlerinde bile bu nedenle surekli sikayetciler ve evde bazen bu nedenle geriliyorlar bazen hakli nedenlerle bazen de abartili olarak.mesela dede tuvalete gider elini yikamadan cikar, tuvaletini klozet yerine yere yapar gibi nedenlerden dolayi rahatsizlar.Onlar evdeyken bir sekilde hallederler ama bazi durumlarda hicbirimizin evde olmayacagi anlar olacak o zaman ayni sorunlar bizde de yasanacak.Tartismalar yasanacak,surekli bir ev temizleme cabasi icerisinde olacagiz,zaten kalabalik olunacak yemekti suydu buydu onun yorgunlugu ayri, bir de onlar gidince de extra bir temizlik icerisine girecegim bir de ben ise gidiyorum zaten genel olarak yorgun oluyorum.Ve ben bu konu yuzunden huzursuzum , anlayisimi kaybetmekten korkuyorum ki esimin ailesi kaybetmis malesef yaslilarina karsi.Ama.kizamiyorum onlara yasadiklari cok agir.Mecbur kalmasalar getirmezlerdi eminim,ama suan mecburlar,bir hafta ongun kadar onu evde tek basina birakamazlar. Bu durumda ne yapabilirim esimle konusmadim, cunku konusmak bir seye yaramayacak farkli yerlere de cekebilir konuyu.Sizce ne yapmaliyim? Yapacak.birsey yoksa bile.motivasyona ihtiyacim var ,nasil sabirli ve anlayisli kalabilirim?