Ev meselesi gecmeden dun ayrı bir olay yaşadım .Bilmiyorum adam sabrımı mi siniyor bu ara ??

Eski konularimda var ama kısaca geceyim .Ben Ocak - Mart arası 2 ay ailemde kaldım Bursa'da .Oradan da biraz tartışmalı bir şekilde eşimin ailesine gectim 8 gun kadar .

2 yıl once buyuk bir tartışma yaşandı ailesiyle eşim annesi dışında gorusmuyor kimseyle annesiyle de mesafeli fakat ben gittiğimde herkes gayet iyiydi ,ilimliydi ozur filan dioedikelri icin gittim ..

Neyse benim ailem cok mu matah derseniz değil ,ben 10 gunden fazla kalınca burnumdan geliyor ve geldi de tabi eşime bajsetnedim .Ama annem kavga cıkardı ve bana once İzmir'e gidin ondan sonra buraya gelin orda Sana yine kotu davranirjarsa gelmeyin istemiyorum ben strese giriyorum zaten kizalrda ( kardeşlerim) rahat hareket edemiyor .X(eşim) bize surekli hadi birlikte suaray gidelim mi filan deyip strese sokuyor biz gezmeyi sevmiyoruz filan diye bağırdı cağırdı .

Eşimin ailesi tam tersi herşeye uyum sağlarlar o konuda ve misafir ağır gelmez .Bizim sorun baskaydi ve buna rağmen bu gidisimde cok dah aiyi agirlandim qileme gore ne yalan soyleyeyim :/

Şimdi eşim dun diyor ki Ankara'ya ugrayip gidelim (orada arkadaşımız var )ona ugrariz hem dinleniriz biraz Ankara'yı gezer onu da gorur devam ederiz .Bende oradan Bursa'ya gecelim once birkac gun kalıp ordan İzmir'e gidelim dedim .

Sen ailende 2 ay kaldın ben 1 yıldır kimseyi gormuyorum once İzmir'e gecelim filan dedi .Benimde tepem attı yani Ankara'ya kadar gelip oradan iznire gitmek daha sacma yani

Once Bursa'ya gidelim senin o ailenin ne yapacagi belli olmuyor bari kafam rahatken kendi memleketime gideyim hem ben o terbiyesiz insanların yuzune bsktiysam sende eşek gibi Bursa'ya geleceksin diye carlqdim .

Telefonda vs arayıp soruyor bir sorun yok ama gelmekten kacınıyor gibi duşundum bilmiyorum sadece gulumser gibi yuzume bakıp dinledi tek kelime etnedi .Birkac gun once oğluma qnneanenye gidecegiz sonra bababnenye gececeğiz vs diye konuşuyordu .

Yani sacma değil mi Ankara'ya gelip oradan Bursa'ya gecmektense yolu uzatıp once İzmir'e gitmek ?? Yine s.dik yarışina mi giriyorum su ev mevzusuna olan sinirimden bilmiyorum ??

Yani once İzmir'e gitmek istemekte haklı mı