Kızlar yakında ucretsiz izinden ayrılıp işime donucem ama hic istemıyorum cunku gebeyken cok zor zamanlar gecirdim b rahatsızlıgım vardı kanamam vardı surekli raporluyudm idaremin izniyle de bulundugum yer ağır calısma şartları olan b birim ve kayıt bolumune gecirildim ıkı ay kadar bu esnada bazı kadın iş arkadaşlarım bana tepki koymaya basladı yok ben neden burdaymısım hastalıgımın aslında b bahanesi yokmus zamanında onlarda gebeymişş yani anlayacagınız duşenin dostu yokmuş abla arkadas dediklerim beni nazlanmakla kendilerinin neden aynı muameleyi gırmedkleriyle felan sucladılar durdular ve hepsinden iğrendim ... Kadın kadının dusmanı cidden hele iclerinde bir tanesi ozellikle bana takmıştıı kendisi işyerinin krelicesi znneder kendini bana surekli oğutler verir sureklide yasımın kucuk olduğunu onun sa harika blgilere sahip oldugunu soyler durur ve bu kadın o donemimde beni iyice ezdi sesimi cıkarmadım konusmadım selam vermedim iyice dellenip arkamdan konusmus pinki dream bence yalan soyluyordu hasta felan deildi de demiş şimdi ben işe dondugumde mecburen bu ınsanlarla yuz goz olucam ama resmen tiksiniyorum hepsinden bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız ??