Kendimi cok yalnız hissediyorum. 1 tane yakın arkadaşım var bir tane de arada goruştuğum kuzenim var işte ama oyle can ciğer degilz olmadık hic.. kız kardeşim var onun da arkadaşı yok ama o kendi kendine mutlu olabilen biri genelde erkek arkadaşı hep vardı kendini bildi bileli şuanda da var mesela. Kaygisiz biridir neyseki bana cekmemiş. Karakterler imiz zit olduğu icin pek anlasamayiz. 2 bucuk aydır calışmıyorum evdeyim istifa etmiştim tekrar iş bakmak o sureclere girmekten korkuyorum artık yaşadığım sorunalr yuzunden. Bazen sevgilim olsun istiyorum lakin cevremden biri cıkmıyor netten tanışıyorum ya daha tanışma aşamasında sorun cıkıyor ya da ben korkup kacıyorum alismaktan mutluluğu birine bağlanmaktan. Mesela.bugun birisi kahvaltı edelim dmeisti kaygilandim istemedim. Ustune regl oldum sabahtan beri yatıyorum sancim vardı duygusallastim ağladım ettim uyudum uyandım . Boş geliyor herşey enerjim yok hic şuan . Olayları akışında yaşayan insanlara ozeniyorum. Ve en kotusu bende birgun normal bakabilecek.miyim diye cabalayip duruyorum..